خبر فوری
  • 1401/12/15 - 12:17
  • 87
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جشنواره «ماسوره» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد

 جشنواره ماسوره (خامه کشی و تزئین کیک) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر: دراین جشنواره که به همت اداره فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد ۳۰ تیم متشکل از کارکنان و دانشجویان حضور داشتند.
این جشنواره با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی بین کارکنان و دانشجویان و آموزش مهارت اقتصاد  محور برگزار شد.
در این جشنواره ابتدا مراحل برش، خامه کشی و تزئین کیک  توسط مربیان شیرینی‌پزی  به شرکت کنندگان آموزش داده شد و سپس اعضای تیم ها با نظارت این مربیان مراحل کار را به اتمام رساندند. 
در این جشنواره ۶۰ کیلو کیک اسفنجی برای آموزش خامه کشی و تزئین در اختیار تیم ها و شرکت کنندگان قرار گرفت.
شرکت کنندگان در این جشنواره ملزم به رعایت  اصول بهداشتی  و استفاده از ماسک و دستکش بودند.
لازم به ذکراست، زیباترین تزئین کیک توسط داوران و مربیان انتخاب و اعضای تیم برتر علاوه بر دریافت جایزه نقدی برای آموزش رایگان به آموزشگاه‌های شهر تهران معرفی می‌شوند.
این جشنواره با همکاری انجمن آشپزان و سرآشپزان کشور برگزارشد و به تیم ها و شرکت کنندگان حاضر در  برنامه  گواهی بین المللی اهدا می‌شود.

  • گروه خبری : دانشکده
  • کد خبر : 2105
کلمات کلیدی
جمیله یعقوبی
خبرنگار

جمیله یعقوبی

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر دهید