خبر فوری
  • 1401/09/23 - 11:29
  • 109
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

برگزاری دوازدهمین کنفرانس بین‌المللی آکوستیک و ارتعاشات به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

در دوازدهمین کنفرانس بین‌المللی آکوستیک و ارتعاشات که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال برگزاری است  ۱۰۹ مقاله  در حوزه آکوستیک و ارتعاشات ارائه می‌شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر عبدالرضا اوحدی دبیر کنفرانس و رئیس انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران در این کنفرانس که ۲۳و ۲۴ آذرماه در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال برگزاری است، گفت: ما در این دوره توانستیم فضا و شرایطی را برای برگزاری این کنفرانس به صورت ترکیبی(حضوری و آنلاین) فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه دومین بار است که این کنفرانس به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دانشکده مهندسی مکانیک برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از کنفرانس، سخنرانان خارجی و داخلی را به صورت آنلاین و حضوری خواهیم داشت.
دکتر اوحدی گفت: ۱۳۵ مقاله در حوزه آکوستیک و ارتعاشات در حوزه‌های مکانیک، برق، مهندسی، عمران، بهداشت حرفه‌ای دریافت کردیم که از این تعداد مجموعا ۱۰۹مقاله پذیرفته شد؛ از این تعداد ۹۴ مقاله به صورت شفاهی ارائه می‌شود و مابقی در قالب پوستر.
وی با بیان اینکه معمولا ۳۰درصد مقالات به زبان انگلیسی است، گفت: از مقالات پذیرفته شده ۲۹ مقاله به زبان انگلیسی و مابقی به زبان فارسی بوده است.
به گفته وی، از ۴۱ دانشگاه و موسسه مختلف مقالات دریافت شده است.
دکتر اوحدی با تاکید بر اینکه طی روزهای آتی ۲۱ نشست تخصصی خواهیم داشت، گفت: در این دوره از کنفرانس، ۱۵ کارگاه آموزشی برگزار می‌شود که ۱۰ کارگاه دایر شده و با استقبال خوب مهندسان صنعت مواجه شده است.
وی گفت: مسابقه دانشجویی ،کنترل لرزش دست انسان را برگزار کردیم که این مسابقات تا اسفندماه ادامه دارد.
وی گفت: در این دوره بنا داریم به محقق برتر، مهندس برجسته بر اساس فعالیت‌های چند ساله اخیر و همچنین به رساله برتر در سه مقطع جایزه اعطا کنیم .
رئیس انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران گفت: برای اولین بار جایزه مرحوم دکتر احمدیان به مقاله برتر اعطا می‌شود.
دکتر منوچهر صالحی رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز این کنفرانس گفت: مایه خرسندی است که میزبان این دوره از کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات هستیم.
وی گفت: از سال ۱۳۹۰، کنفرانس بین‌المللی آکوستیک و ارتعاشات در دانشگاه‌های مختلف همچون تهران، صنعتی شریف، صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، شهید بهشتی به صورت مرتب برگزار شده است.
وی گفت: اما در سال گذشته کنفرانس بین‌المللی آکوستیک و ارتعاشات به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار شد.
وی با تاکید بر اینکه چنین کنفرانسی می‌تواند برای آشنایی و دیدار متخصصان این حوزه همراه باشد، گفت: امیدواریم شرکت کنندگان در این کنفرانس از نشست ها به خوبی بهره ببرند.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛
تحولات در آینده جدی است/تاثیر تفکرات اندیشمندان در این تحولات

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تغییر و تحولات در این برهه حساس جهانی گفت: دانشگاه‌ها، صنایع و اندیشمندان می‌توانند در این تحولات نقش بسزایی داشته باشند.
دکتر سیدرضا غفاریان معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در دوازدهمین کنفرانس بین‌المللی آکوستیک و ارتعاشات گفت: ما  اکنون در یک برهه زمانی تحولی قرار داریم که نتایج آن تا ۵-۱۰ سال آینده قابل مشاهده است.
وی گفت: اتفاقات خوبی رقم می‌خورد اگر اندیشمندان، صاحبان فکر، فعالان صنعت و دانشگاه بتوانند متفق القول در این برهه حساس همفکری کنند تا نتایج آن را سال‌های آتی  ببینیم.
وی با بیان اینکه در حوزه کوانتوم، دنیای مجازی و انرژی تاکنون اتفاقات خوبی رقم خورده است، گفت: در حوزه تحولات کلان جهانی هم مصداق زیادی وجود دارد که در آینده باعث جابجایی‌های اقتصادی شده و تحرکی در قدرت اقتصادی دنیا رخ می‌دهد.
وی گفت: همچنین این تحولات باعث می‌شود جابجایی قدرت نظامی رخ دهد که همین موضوع منجر به جابجایی قدرت تفکرات تمدن‌ساز خواهد شد که در اینده تحولی تاثیرگذار است.
وی تاکید کرد: نقش دانشگاه‌ها، صنایع و اندیشمندان در این برهه حساس در تحولات بی تاثیر نخواهد بود. ما باید به تحقیقات حساسیت ویژه‌ای داشته باشیم.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: باید هدف‌گذاری‌ها تغییر کند که بتوانیم شاهد تحولات در آینده باشیم؛ این تحولات کشورها را به دو دسته صنعتی و کشورهایی که چاره‌ای جز پذیرفتن استعمار ندارند تقسیم می‌کند.
وی خطاب به حاضران در کنفرانس گفت: باید پیش قراولان در این جمع به فکر این تغییر تحولات باشند تا عقب نمانیم و به جهش‌های خوبی برسیم.
وی با تاکید بر شناسایی ابزارهای این سبک حرکت و ساختار این تحولات گفت: انجمن های علمی می توانند در این تغییر تحولات نقش اثرگذاری داشته باشند ما باید بتوانیم کشور را در ان رتبه ای که در شان ایران است قرار دهیم.
  • گروه خبری : دانشکده
  • کد خبر : 1957
کلمات کلیدی
جمیله یعقوبی
خبرنگار

جمیله یعقوبی

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر دهید