خبر فوری
  • 1402/03/28 - 10:43
  • 145
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
توسط رئیس مرکز؛

اقدامات مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی امیرکبیر تشریح شد

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی امیرکبیر اقدامات این مرکز را تشریح کرد و به بیان چالش‌ها پرداخت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مهدی قطعی استاد تمام گروه علوم کامپیوتر و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ارائه گزارشی از فعالیتهای این مرکز، گفت: مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی امیرکبیر زیر نظر رئیس دانشگاه  فعالیت می کند و جزء مراکز بسیار پیشرفته و نوآور دانشگاه به شمار می‌رود.
وی افزود: ما توانسته‌ایم در این مرکز علی رغم محدودیت‌ها در زمینه گسترش فناوری اطلاعات، با شعار تکیه بر توان داخلی جوانان ایرانی، بسیاری از نرم افزارهای مورد نیاز را توسعه دهیم.
دکتر قطعی با  اشاره به برخی از اقدامات مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: یکی از این اقدامات ایجاد پورتال آموزشی و پژوهشی به صورت درون دانشگاهی است  که طی ۲۰ سال اخیر در حال بهره برداری و توسعه بوده است.  به علاوه خدمات بسیاری در زمینه خودکارسازی فرایندهای آموزشی، پژوهشی و دانشجویی در داخل مرکز فاوا و یا با نظارت مرکز، توسعه داده شده و یا در حال توسعه است.
به گفته رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی امیرکبیر، بسیاری از نرم افزارهای توسعه داده شده این مرکز، تاکنون در دانشگاه‌های زیادی مورد استفاده قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در همین راستا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر توانسته است ابررایانه بسیار ارزشمند «سیمرغ» را توسعه داده و خدمات پردازشی مختلفی را به جوانان کشور و بخشهای دولتی و خصوصی ارائه کند.
وی ادامه داد: در خصوص امنیت نیز مرکز فاوا با پژوهشکده آپا ارتباط مستقیم دارد که می توانیم به جرات بگوییم یکی از سرمایه‌های امنیتی کشور را در کنار خود داریم.
دکتر قطعی با بیان اینکه در این چندماه اخیر، توسعه پنجره یکپارچه خدمات الکتررونیک بر اساس اسناد بالادستی دولت و وزارت عتف در دستور کار مرکز قرار گرفته است، گفت:  مرکز فاوا برنامه های گسترده ای برای توسعه خدمات مختلف در پنجره یکپارچه خدمات الکترونیک در دست بررسی دارد به صورتی که  خدمات مهم در پنجره الکترونیک دانشگاه ارائه و پشتیبانی شود؛ وی ادامه داد: در این خصوص با مطالعه بر روی دانشگاه های پیشرو مانند اکسفورد و کمبریج، طرحی در دست تحقیق و توسعه دادیم که در آن امکان ارائه خدمات ای تی برای عموم کاربران مختلف وجود دارد.
وی اضافه کرد: امید داریم اقدامات مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی امیرکبیر سرمشق خوبی برای سایر دانشگاه‌ها باشد و از آن الگو برداری کنند.
وی ادامه داد: سال‌ها از سیستم یکپارچه SSO در دانشگاه استفاده می‌کنیم و خدمات ایمیل، پورتال، اتوماسیون و وب از طریق سیستم احراز هویت یکپارچه در حال ارائه است؛ در ادامه این سیستم درون دانشگاهی به سیستم احراز هویت دولت متصل خواهد شد.
دکترقطعی با بیان اینکه در این راستا چالش‌هایی هم داریم و از  وزارت علوم  خواستار رفع آنها هستیم، گفت: انتظار ما از وزارت علوم این است که حق فنی را برای کارشناسان فاوا پیگیری کند تا از این بستر بر چالش‌های فراروی نیروی انسانی در حوزه فناوری اطلاعات برآییم. همچنین وی از وزارت علوم تقاضای حمایت مالی مشخص از پروژه‌های فناوری اطلاعات را خواستار شد.

  • گروه خبری : دانشکده
  • کد خبر : 2292
کلمات کلیدی
جمیله یعقوبی
خبرنگار

جمیله یعقوبی

تصاویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر دهید