برگزاری بیستمین دوره مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر(ACM)

انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر در نظر دارد بیستمین دوره مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر(ACM) را در بین دانشگاهها و مدارس کشور به صورت مجازی برگزار نماید .
در این دوره از مسابقات برای اولین بار است که حضور دانش آموزان هم امکان پذیر است.
این مسابقات با حضور بیش از ۳۵۰ نفر از علاقه‌مندان به برنامه‌نویسی در قالب ۴۳ تیم دانش آموزی  از ۲۹ دبیرستان  و  ۷۵ تیم دانشجویی از ۲۸ دانشگاه  مختلف از سراسر کشور برگزار می گردد.
تاریخ برگزاری از ساعت ۹ تا ۱۴ روز جمعه ۷ آذر  و اختتامیه آن از  ۱۸ تا ۲۰ همان روز خواهد بود.
همچنین بیش از ۲۵ میلیون جایزه‌ی نقدی و غیرنقدی به تیم‌های برتر و تعدادی تیم به شکل تصادفی در مراسم اختتامیه اهدا خواهد شد.
کسب اطلاعات بیشتر از مسابقه و ورود به اختتامیه رویداد:
با آقای  کیان کشفی‌پور-دبیر انجمن علمی تماس حاصل نمایید.