دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی امیرکبیر پژوهشگر منتخب شد

از دانشجوی دکترای دانشکده مهندسی عمران و محیط‌زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان پژوهشگر منتخب حوزه آزمایشگاهی تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مراسم تقدیر از ۱۰ پژوهشگر برتر شبکه آزمایشگاهی و ۱۰ آزمایشگاه منتخب عضو این شبکه با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری برگزار شد.
در این مراسم مهسا طاهری دانشجوی دکترای دانشکده مهندسی عمران و محیط‌زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان پژوهشگر منتخب شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی انتخاب شد و از سوی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری مورد تقدیر قرار گرفت.
درحال حاضر بیش از ۱۶ هزار دستگاه تجهیز آزمایشگاهی به این شبکه متصل و بخش خصوصی بیشترین میزان خدمات را در قالب این شبکه ارائه کرده است.
گفتنی است، تاکنون بیش از ۷۰۰ مجموعه فعال عضو این شبکه آزمایشگاهی شده و بیش از ۱۶ هزار دستگاه پیشرفته در این شبکه آزمایشگاهی قابل دسترس است.