بررسی وضعیت اختصاص بودجه دانشگاه‌ها

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تشریح جلسه نشست روسای دانشگاه های برتر گفت: در این جلسه روسای دانشگاه ها وضعیت اختصاص بودجه به دانشگاه ها را بررسی کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر سید احمد معتمدی در حاشیه نشست روسای دانشگاه های برتر کشور گفت: این نشست در واحد بندرعباس دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
وی افزود: در این جلسه یکی از مهمترین موضوعات مورد بررسی کسری بودجه دانشگاه ها بود که این امر تاثیری زیادی در فعالیت های دانشگاه ها خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: امیدواریم دولت مانند سال گذشته از دانشگاه ها حمایت های خوبی داشته باشد و تا پایان سال کسری بودجه این مراکز جبران شود.
معتمدی اظهار داشت: درحال حاضر دانشگاه ها نسبت به دیگر ارگان ها و دستگاه ها حداقل بودجه را دریافت می کنند بنابراین لازم است بودجه این مراکز به صورت کامل اختصاص پیدا کند.
وی عنوان کرد: در این جلسه رئیس سازمان سنجش کشور نیز حضور داشت که وی درخصوص مسائل مربوط به کنکور خصوصا در مقطع تحصیلات تکمیلی صحبت هایی ارائه کرد و تصمیات خوبی گرفته شد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: همچنین در این جلسه معاون فرهنگی وزارت علوم نیز حضور داشت که وی درخصوص مسائل روز صحبت هایی را مطرح کرد.
معتمدی با بیان اینکه در این جلسه درخصوص اصلاحات ساختاری در دانشگاه ها نیز موضوعاتی مطرح شد، افزود: که خوشبختانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این حوزه پیشگام بوده است.
وی تاکید کرد: در این زمینه برخی از دانشگاه ها تجربه های خوبی داشتند که آنها را ارئه کردند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: روسای دانشگاه های حاضر در این جلسه معتقد بودند که باید اصلاحات ساختاری و کلیدی در دانشگاه ها رخ دهد .چراکه اکنون در این زمینه با دانشگاه های بزرگ دنیا فاصله داریم و باید این فاصله را با اصلاح ساختار کم کنیم .