سی سالگی دانشکده مهندسی هوافضا

مراسم سی امین سال تاسیس دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

مشروح گزارش:
رئیس دانشکده هوافضا خبرداد:
فارغ التحصیلی هزار و ۸۵۰ نفر از دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنتی امیرکبیر

رئیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اینکه سالانه ۱۲۰ نفر از این دانشکده فارغ التحصیل می شوند، گفت: این دانشکده در حال حاضر دارای هزار و ۸۵۰ دانش آموخته است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر صادق تابع جماعت در مراسم سی امین سالگرد تاسیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشکده در زمینه توسعه و گسترش علم و فناوری در زمینه هوافضا کشور نقش بسزایی داشته است.
وی افزود: این دانشگاه دارای آزمایشگاه های منصر به فردی است که نقش بسزایی در فعالیت های علمی و آموزشی حوزه هوافضا دارد.
رئیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: اولین قطب علمی هوافضای محاسباتی کشور در این دانشکده راه اندازی شده است.
دکتر تابع جماعت خاطرنشان کرد: پروژه ماهواره پیام امیرکبیر، ایجاد پژوهشکده علوم و فناوری فضا، پروژه طراحی هواپیمای ۱۵۰ نفره و ایجاد اتاق تمیز از دستاوردهای مهم این دانشکده طی سال های گذشته بوده است.
وی گفت: این دانشکده دارای هزار و ۸۵۰ دانش آموخته است.
رئیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: همچنین در این دانشکده سالانه ۱۲۰ دانش آموخته در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری فارغ التحصیل می شوند.
دکتر تابع جماعت ادامه داد: سالانه در این دانشکده ۸۰ مقاله تولید و چاپ می شود و همچنین بیش از ۸۰ پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری نیز تدوین می شود.
وی اضافه کرد: برگزاری ۹ دوره مسابقات ملی هوا فضا، کنفرانس هوافضای ایران، سه دوره کارگاه آموزشی بین المللی، کسب ۳ بار جایزه خوارزمی و کسب ۵ جایزه بین المللی از دیگر فعالیت های مهم این دانشکده به شمار می رود.
رئیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: پروژه های مهم این دانشکده در حوزه های هواپیماسازی، هوافضا، توربین گاز و ماشین، صنعت فضایی، سیمیلاتورهای پروازی و هدایت پرواز بوده است.

————————-
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد:
لزوم توجه به بازنگری برنامه های درسی متناسب با بازار و اشتغال

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بررسی دانشگاه های معتبر دنیا نشان می دهد که این مراکز در بازنگری برنامه های درسی خود به موضوع بازار و اشتغال فارغ التحصیلان خود توجه می کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر احمد معتمدی در مراسم سی امین سال تاسیس دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ما وارث کار و زحمات بسیار زیاد مدیران گذشته هستیم و برای هر آجر این دانشگاه زحمات زیادی کشیده شده است.
وی افزود: اینکه امروز دانشگاه در سطح ملی و بین المللی عملکرد خوب و درخشانی دارد زحمات همه افراد است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: دانشکده هوافضا این دانشگاه ۳۰ سال فعالیت داشته که اکنون جز بهترین دانشکده های دانشگاه بشمار می رود.
معتمدی گفت: ارتباط موثر دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر با صنعت از مزایای بسیار ارزشمند این دانشکده است.
وی اظهار داشت: مهمترین مشکل دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر کمبود فضای فیزیکی است که زمینی را برای رفع این مشکل اختصاص داده ایم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: دانشکده هوافضا باید به صورت مرتب اقدام به بازنگری برنامه های درسی کند.
دکتر معتمدی گفت: این دانشکده در بازنگری برنامه های درسی خود باید به موضوع اشتغال فارغ التحصیلان توجه کند.
وی اضافه کرد: بررسی دانشگاه های معتبر دنیا نشان می دهد که این مراکز در بازنگری برنامه های درسی خود به موضوع بازار و اشتغال فارغ التحصیلان خود توجه می کنند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: برنامه های درسی باید به نحوی طراحی شود که علاوه بر فراهم کردن امکان ادامه تحصیل، زمینه اشتغال فارغ التحصیلان را نیز فراهم کند.
دکتر معتمدی گفت: ماموریت تمامی دانشکده های این دانشگاه نیز باید مشخص باشد تا دانشجویان پس از فارغ التحصیلی بتوانند وارد صنعت شده و مشکلات جامعه را رفع کنند. در پایان این مراسم از روسای اسبق و حامیان دانشکده مهندسی هوافضا تقدیر به عمل آمد.

————————–
معاون پژوهشی وزارت علوم تاکید کرد:
فارغ التحصیلان دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر مدیران موفق کشور هستند

عضو هیات علمی دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر و معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: فارغ التحصیلان این دانشکده کارهای بسیار زیاد و موفقی انجام داده اند و اکنون مدیران کلیدی کشور هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مسعود برومند در مراسم سی امین سال تاسیس دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر فضای رفاقت وجود دارد و اساتید دانشجویان خود را بسیار دوست دارند.
وی افزود: فارغ التحصیلان این دانشکده فعالیت های بسیار زیاد و موفقی انجام داده اند و اکنون مدیران کلیدی کشور به شمار می روند.
معاون پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه از فعالیت دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۳۰ سال گذشته است، تاکید کرد: درحال حاضر لازم است که در ماموریت های این دانشکده تغییراتی ایجاد شود.
برومند عنوان کرد: حوزه هوافضا پتانسیل بسیار زیادی دارد بنابراین می توان در این زمینه پروژه ها و برنامه های جدید طراحی کرد.
وی خاطرنشان کرد: تیم بزرگی در این دانشکده تشکیل شد که در این تیم موفق به طراحی و ساخت ماهواره پیام شدند.
معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: فارغ التحصیلان این رشته می توانند نقش سازنده ای در رفع مشکلات کشور داشته باشند.
برومند اظهارداشت: باید نسل فارغ التحصیلان کارآفرین را در دانشگاه ها تربیت کنیم.

—————
پیشکسوتان از راه اندازی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفتند

در مراسم سالگرد تاسیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر از روند تاسیس و شکل گیری این دانشکده گفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مهندس سید حسن شفتی از بنیانگذاران تاسیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم گفت: برای راه اندازی این دانشکده با دست خالی شروع کردیم اما عشق داشتیم.
وی افزود: باید در این دانشکده درخصوص فعالیت های نرم افزاری برنامه ریزی شود و به نیازجامعه و صنعت توجه شود.
دکتر صالح زاده نیز در این مراسم گفت: وضعیت و جایگاهی که امروز دانشکده هوافضا این دانشگاه کسب کرده مرهون فعالیت های بسیاری از افراد از جمله بنیانگذاران، اعضای هیات علمی و کارکنان و حامیان بوده است.
وی نیز در این مراسم در خصوص مراحل ساخت و ایجاد دانشکده توضیحاتی ارائه کرد.