تکنیک‌‏های نوین در تصمیم‏‌های چند شاخصه

کتاب ” تکنیک‏های نوین در تصمیم‏های چند شاخصه (جلد سوم)” توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، کتاب “تکنیک‏های نوین در تصمیم‏های چند شاخصه (جلد سوم)” تالیف دکتر علیرضا علی نژاد و مهندس جواد خلیلی توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر انتشار یافت.
در پیشگفتار این کتاب آمده است: ” چندسالی است که تصمیم‌‌های چند معیاره (MCDM) در دوره‌های تکمیلی کارشناسی ارشد و دکترای رشته‌های مهندسی صنایع، مدیریت و ریاضیات کاربردی تدریس می‌گردد و امروزه مقالات، کتب و پایان‌نامه‌های فراوانی از این شاخه مهم و کاربردی از تحقیق در عملیات به چاپ رسیده است و تحقیقات علمی و پژوهشی در این زمینه ادامه دارد.
MCDM به دو بخش تصمیم‌‌های چند هدفه (MODM)، برای طراحی بهترین جواب و تصمیم‌‌های چند شاخصه (MADM)، برای انتخاب گزینه برتر تقسیم می‌شود. با توجه به این که عمدتاً کاربردهای MADM از MODM بیشتر می‌باشد، لذا در این کتاب به ذکر چند تکنیک از بخش MADM پرداخته می‌شود که در کتب فارسی موجود یا به آنها پرداخته نشده و یا کمتر مورد بحث و بررسی قرار گرفته‌اند و از طرف دیگر کاربردهای بیشتری از آنها به چشم می‌خورد. ”
شایان ذکر است این کتاب در هشت فصل، ۹۶صفحه و در تیراژ۵۰۰ نسخه و به قیمت ۱۰۵۰۰۰ ریال به بازار کتاب عرضه شده است.
علاقمندان میتوانند کتاب مذکور را از طریق فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر واقع در خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه و یا فروشگاه اینترنتی انتشارات به آدرس jdamirkabir.ac.ir/shop ؛ خریداری نمایند.