طرح پژوهشی برگزیده «دکتر یاسر نوروزی»

طرح پژوهشی کاربردی”طراحی الگوریتم و پیاده سازی واحد پردازش سامانه پسیو مکان یابی اهداف هوایی به کمک سیگنال های رادار ثانویه”صنایع الکترونیک ایران (صا ایران) که آقای دکتر یاسر نوروزی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر مجری آن است از سوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به عنوان طرح برگزیده معرفی شد و همزمان با هفته پژوهش، روز پژوهش، فناوری و صنعت ۲۲ آذر ۹۶ در” اولین نشست سالانه مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور” مورد تقدیر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفت. از دستاوردهای آن میتوان به موارد ذیل اشاره نمود:

• طراحی الگوریتم‌ها و پیاده‌سازی واحد پردازش سامانه تحقیقاتی مراقبت پرواز در فرودگاه‌های نظامی و غیرنظامی
• خروجی الگوریتم‌های پردازش سیگنال، استخراج “کلمه تعریف پالس” (CDW)
• خروجی الگوریتم‌های پردازش داده، موقعیت‌یابی و ترافیک اهداف، تحت پروتکل‌های استاندارد می‌باشد و خروجی فرآیند همزمان‌سازی و سنکرون‌سازی کلاک-های بردهای پردازشی در حد کمتر از ns20
• کنترل و مانیتورینگ اهداف هواپایه و زمین پایه که مجهز به ترانس‌پوندر می‌باشد. دقت موقعیت‌یابی در ناحیه فرودگاهی زیر ۷ متر و در ناحیه گسترده زیر ۱۰۰ متر