اعتراض به سیاست ترامپ درباره قدس

دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر روز یکشنبه با برپایی تجمع، سیاست رییس جمهوری آمریکا را در به رسمیت شناخت بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی محکوم کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر :در این تجمع دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با سر دادن «الله اکبر» و شعار «مرگ بر اسراییل» و «مرگ بر آمریکا» و حمل نوشته های از سخنان امام(ره)، رهبری و سید حسن نصرالله، نسبت به اقدام ترامپ عتراض کردند.
رییس بسیج اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر کانون مبارزه و اعتراض در مقابل استکبار و ظلم بوده و امروز نیر در کنار هم جمع شده ایم تا در مقابل اتفاقی که قلب جهان اسلام را به در آورده اعتراض کنیم.
دکتر اقبال شاکری گفت: دشمن تاکنون نقشه های گوناگونی داشته اما این آخرین تیر رژیم استکباری امریکا علیه انسایت و جهان اسلام است.
وی با اشاره به توطئه های امریکا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی افزود: تحریم های علمی برقرار کردند تا علوم دانشجویان ایرانی در قفس ها و قفسه ها خاک بخورد اما اکنون در اغلب دانشگاه ها جوانان این سرزمین دارای رتبه های ۴ تا ۷ جهان هستند.
همچنین در ادامه این مراسم بیانیه بسیج دانشگاه صنعتی امیرکبیر قرائت شد که در بخشی از آن آمده بود: زورگویی و ظلم به عنوان بدترین رذایل، قریب به ۷ دهه است به صورت گسترده توسط صیهونیست ها با حمایت همه جانبه مستبکران جهان بر ملت مظلوم فلسطین اعمال می شود، از این روز نه تنها امت اسلامی بلکه تمامی عدالت طلبان و آزاده خواهان جهان باید خواستار آزاد سازی فلسطین باشند.
در پایان این مراسم پرچم های رژیم صهیونیستی و آمریکا با شعارهایی در حمایت از مظلومیت مردم فلسطین به آتش کشیده شد.