۰۶ بهمن ۱۴۰۰

دوره آموزشی یکپارچگی سازه ای، تخمین عمر و بررسی آمادگی برای سرویس تجهیزات برگزار می شود

دوره آموزشی یکپارچگی سازه ای، تخمین عمرو بررسی آمادگی برای سرویس تجهیزات ۲۷ تا ۲۹ آذرماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در دوره آموزشی یکپارچگی سازه ای، تخمین عمرو بررسی آمادگی برای سرویس تجهیزات محورهای انواع تستهای لازم برای پایش وضعیت تجهیزات (Health Monitoring)، روشهای تحلیل شکست و انواع آسیب در سازه ها (Failure and Damage Analysis)، تکنیکهای بررسی صلاحیت تجهیزات برای ادامه کار و سرویس دهی (Fitness For Service, FFS) و معرفی روشها و نرم افزارهای تخمین عمر باقیمانده (Life Time Assessment) سازه ها و تجهیزات سالم و یا دارای عیب بررسی می‌ شود.
مخاطبان این دوره، مدیران، مهندسان، پژوهشگران و افراد درگیر موضوعات طراحی، ساخت، تست و نگهداری تجهیزات و سازه ها و بویژه بهینه سازی عملکرد سازه های کارکرده در صنایع گوناگون نظیر هوافضا، پترو شیمی، نفت و گاز و برق هستند.
متقاضیان حضور در این دوره می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر  با شماره ۰۹۱۲۶۸۴۲۸۰۶ ویا ایمیل ‏ffs.technicgmail.com  مراجعه کنند.