۱۵ آذر ۱۴۰۰

جمعی از اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر از شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) بازدید کردند

جمعی از اساتید دانشکده مهندسی دریا، پردیس بندرعباس و پژوهشکده مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف کسترش همکاری ها از شرکت صنعتی دریایی ایران(صدرا) بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، جمعی از اساتید دانشکده مهندسی دریا، پردیس بندرعباس و پژوهشکده مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر از شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) یکی از بزرگترین سازندگان کشتی و سکوهای دریایی ایران و منطقه خاورمیانه بازدید کردند.
در این مراسم جمعی از اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر از کارخانه کشتی سازی، جزیره مصنوعی بوشهر، کارخانجات ساخت سکو، ساخت کشتی و تعمیرکشتی بازدید کردند.
همچنین این اساتید از پروژه بزرگ کشتی افراماکس ۲ که مراحل پایانی ساخت را سپری می کند و پروژه جکت و تاپ ساید سکوهای نفتی پارس جنوبی  که این پروژه نیز مراحل پایانی ساخت را سپری می کند، بازدید کردند.
همچنین در حاشیه این بازدید مذاکراتی در راستای عقد تفاهم نامه در زمینه مهندسی و تحقیقات صنعتی انجام شد.
عکس ها را در ادامه ملاحظه نمائید: