ایده‌بازار «مهندسی پلیمر» برگزار می شود

ایده بازار «مهندسی پلیمر» به همت دانشگاه صنعتی سهند و با همکاری ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، متقاضیان برای شرکت در این رویداد باید تا ۳۱ مردادماه  مراحل ثبت نام و ارسال طرح های خود به ایده بازار «مهندسی پلیمر» را تکمیل کنند.
ایده بازار «مهندسی پلیمر» با همکاری ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر و حمایت شرکت‌های مطرح صنعتی به همت دانشگاه سهند برگزار می شود.
در این رویداد بستری فراهم شده تا قراردادهای تجاری سازی برای فناوران منتخب منعقد شود. همچنین از فناوران منتخب حمایت مادی و معنوی صورت می گیرد.
در این رویداد فناورانی که در گام معکوس فناورانه، برای حل نیازهای صنعت اعلام آمادگی می‌کنند، نیز از حمایت‌های مادی و معنوی سرمایه‌گذاران و حامیان رویداد بهره‌مند می‌شوند.
ایده‌پردازان و فناوران می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این رویداد کارآفرینی،  به نشانی https://ideasbazaar.ir/polymereng-event مراجعه و حداکثر تا سی و یکم مرداد ماه نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام کنند.