اولین دوره کارشناسی کارورزانه دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود

اولین دوره کارشناسی کارورزانه دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای نیسمال دوم تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، برگزاری دوره کارشناسی کارورزانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر توسط هیات رئیسه دانشگاه تصویب و از سوی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ابلاغ شد که اولین دوره آن در دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه برای نیمسال تحصیلی ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ برگزار می شود.
برای اجرای این طرح کارگروه کوآپ دانشکده مهندسی کامپیوتر تشکیل شد و براساس آن متقاضیان برای حضور در صنایع مختلف معرفی شدند. مذاکرات و عقد تفاهم‌نامه همکاری با دو شرکت بزرگ مرتبط با رشته مهندسی کامپیوتر، شرکت کروز (بزرگترین تولیدکننده قطعات الکترونیکی خودرو کشور) و شرکت توسن (طراحی و تولید نرم‌افزارهای بانکداری (core banking) و دولت الکترونیک) صورت گرفت و دانشجویان برای این دو شرکت ثبت‌نام شدند.
در این طرح ۱۵ دانشجو ثبت نام کردند که از این تعداد ۸ نفر پذیرفته شدند که ۳ نفر آنها متقاضی حضور در شرکت کروز و ۵ نفر نیز متقاضی حضور در شرکت توسن هستند.
تمامی مصاحبه های مربوط به حضور در این دوره با حضور کارگروه کوآپ دانشکده و در شرکت ها انجام پذیرفت. دوره کوآپ متشکل از دو دوره ۷ ماهه جداگانه و تمام وقت در صنعت در طول دوره کارشناسی است که دانشجو ضمن تعمیق یادگیری دروس کارشناسی خود با محیط کار آشنا شده و از بیمه و حقوق شرکت برخوردار خواهد بود.
گفتنی است، کارگروه کوآپ دانشکده بر تمامی مراحل نظارت دقیق داشته و در تمامی جلسات بصورت فیزیکی حضور جدی و موثر داشته است.

عکس ها را در ادامه ملاحظه کنید: