۰۶ بهمن ۱۴۰۰

کسب مقام اول و سوم هشتمین دوره ملی و دومین دوره بین المللی مسابقات کن ست ایران توسط تیم‌های دانشجویی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه

با تصمیم نهایی کمیته برگزاری هشتمین دوره ملی و دومین دوره‌ مسابقات بین المللی کن ست ایران، تیم AUTspace+ و تیم AUTspace از دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به کسب رتبه های اول و سوم این رقابتها شدند. همچنین در این رویداد تیمی از دانشگاه یزد موفق به کسب مقام دوم این مسابقات گردید.

در این رویداد جذاب و مهم، تیم‌های برتر کلاس علمی – اکتشافی بر مبنای گزارش های ارسال شده، مستندات و انجام تست های عملیاتی پروازی که توسط تیم داوری بر روی کن ست صورت‌ می پذیرد، انتخاب شدند. رقابت اصلی امسال‌ تیمها در بخش نحوه صحیح فرود و شاخصهای سنجشی مدنظر کن ست بود که رویداد امسال را نسبت به سال‌های گذشته متمایز می‌کرد. رقابتهای امسال با حضور تیمهایی از ایران و چند کشور دیگر از جمله ترکیه برگزار گردید.