دومین سمینار “توسعۀ پورتال‌های سازمانی با استفاده از هوش مصنوعی – از تئوری تا اجرا”

در این سمینار، ضمن معرفی فناوری هوش مصنوعی و کاربردهای آن در عرصۀ توسعۀ پورتال‌های سازمانی و تولید محتوای وب، کاربرد و عملکرد هوش مصنوعی در پورتال سازمانی اسپریت پورتال نیز به نمایش در خواهد آمد. لازم به ذکر است این سمینار توسط شرکت دانش بنیان نیافام و با مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی اجرا می­گردد. ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان و ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین جشنواره ایران ساخت از حامیان این سمینار هستند.

در این سمینار قرار است پیرامون مزایای مهم تکنولوژی‌های نوآورانه برای سازمان‌ها مباحثی در قالب عناوین ذیل، مطرح گردند:

• تولید محتوا بواسطه هوش مصنوعی
    • ارتقای سئوی پورتال سازمان توسط هوش مصنوعی بصورت خودکار
    • ارتقای   WCAG و کمک به افراد کم توان بواسطه هوش مصنوعی
    • تحلیل عاطفی واکنش مخاطبان نسبت به محتوا به کمک هوش مصنوعی
    • بررسی و تحلیل هوشمند تجربه کاربری مخاطبان بمنظور اصلاح UI/UX بواسطه پردازش تصویر
    • مدیریت محتوای شبکه های مجازی به صورت یکپارچه توسط پورتال سازمانی
    •  کامل ترین تمهیدات امنیتی ممکن برای پورتال­های سازمانی
    • پیاده سازی خدمات الکترونیکی در کوتاه ترین زمان و کمترین نیاز به تیم فنی
    • یکپارچه سازی سامانه های تحت وب و کاهش هزینه های نگهداری سیستم ها
    • گزارش‌‌سازی و طراحی داشبردهای مدیریتی
    • ایجاد تحول در روابط عمومی برای مدیریت محتوا و اخبار از انتشار تا آرشیو

و…

علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می­توانند به این آدرس مراجعه نمایند: https://niafam.com/event

این رویداد به جهت حفظ پروتکل­های بهداشتی، به صورت حضوری با تعداد نفرات کم و همچنین با قابلیت حضور از راه دور برگزار خواهد گردید.

روز برگزاری: شنبه ۲۰ دی ماه (ثبت نام و حضور برای مدیران و کارشناسان محترم روابط عمومی و فناوری اطلاعات سازمان­ها رایگان است)

ساعت برگزاری حضوری: ۹ الی ۱۲ (یک ساعت و نیم اول، بیان مسئله و راهکارها، یک ساعت و نیم دوم، نشست B2B با علاقمندان)(به دلیل رعایت پروتکل­های بهداشتی ظرفیت بسیار محدود است لذا خواهشمند است در صورت تمایل هرچه زودتر اعلام حضور نمایید.)

ساعت برگزاری غیر حضوری رویداد: ۹ الی ۱۰:۳۰ (از طریق سامانه وبیناری که اعلام خواهد گردید)(به علاقمندان جهت مذاکره B2B در روزهای بعد تماس گرفته خواهد شد.)

محل برگزاری: ساختمان اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی (تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان پردیس، زاینده‌رود شرقی، شماره ۲۴)

شرکت در این سمینار به مدیران و کارشناسان روابط عمومی و همچنین مدیران و متخصصان فناوری اطلاعات در سازمان­ها، وزارت خانه­ها و… توصیه می­گردد.