راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر حسین خالقی گفت: با همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و ماموریتی که در خصوص تاسیس صندوق پژوهش و فناوری تعریف کردند، از حدود یک سال قبل مقدمات ایجاد صندوق پژوهش و فناوری آماده و مذاکرات به منظور انتخاب سهامداران بخش خصوصی آغاز گردید.
دکتر خالقی افزود: بر طبق مصوبه کارگروه صندوقهای پژوهش و فناوری، در تاریخ اول اردیبهشت سال جاری مصوبه تاسیس صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اخذ شده و مجوز راه اندازی این صندوق نیز به زودی صادر خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: صندوق پژوهش و فناوری امیرکبیر یک صندوق ۱۰۰ میلیارد ریالی خواهد بود که در این صندوق به جز دانشگاه، چند شرکت معتبر از بخش خصوصی سهامدار هستند و سهم دانشگاه در این صندوق ۳۴ درصد است.
وی افزود: صندوق پژوهش و فناوری امیرکبیر یکی از بازوهای مدیریت فناوری و توسعه نوآوری و مرکز خدمات فناوری و تجاری سازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، جهت حمایت از طرحها و ایده های فناورانه دانشگاه خواهد بود و راه اندازی این صندوق به تکمیل فرآیند تجاری سازی و تبدیل ایده به محصول و ورود محصولات به بازار کمک خواهد نمود.
دکتر خالقی اظهار داشت: براساس اساسنامه صندوقهای پژوهش و فناوری، صندوق پژوهش و فناوری امیرکبیر میتواند فعالیتهای متنوعی از جمله ارائه تسهیلات بصورت وام، سرمایه گذاری در طرحهای فناورانه، لیزینگ و صدور ضمانت نامه را انجام دهد.
وی افزود: این صندوق همچنین می تواند به عنوان کارگزار ارگان های دولتی عمل کند که از جمله آن تسهیلات و اعتباراتی است که از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکتهای دانش بنیان ارائه میگردد.