حمایت از صاحبان ایده توسط دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

دفترهمکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برنامه دارد تا از گروه های نوپا و صاحب ایده در حوزه جذب دانشجویان خارجی حمایت کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، باتوجه به اهداف و فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و لزوم توجه به افزایش کیفیت و کمیت جذب دانشجویان خارجی، دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برنامه دارد از تمامی افراد و گروه‌های نوپا علاقه‌مند و صاحب ایده در این حوزه حمایت می کند.
تمامی افراد حقیقی و حقوقی صاحب طرح و یا کسب و کار در حوزه جذب دانشجویان خارجی می توانند با ارسال برنامه کسب‌ و کار خود درخواست خود را ارائه کنند.
متقاضیان تا ۱۵ اسفندماه مهلت دارند تا درخواست های خود را به دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارائه کنند.
متقاضیان می توانند سؤالات خود را از طریق نشانی الکترونیکی abhary.maut.ac.ir و یا شماره۰۹۱۲۷۱۲۰۸۰۲ (صرفاً پیام در واتس آپ یا تلگرام) مطرح کنند که پاسخ سوالات طی ۲۴ ساعت اعلام خواهد شد.