مراسم بزرگداشت سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد

مراسم بزرگداشت سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور دانشگاهیان صنعتی امیرکبیر ، شریف،خواجه نصیر ، خوارزمی ، تهران ، تربیت مدرس ، شهید بهشتی و علامه طباطبایی  در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر : این مراسم با حضور و سخنرانی آقای دکتر زاکانی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای میراحمدی نماینده ولی فقیه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و اساتید دانشگاه های تهران برگزار شد.
در این نشست تحولاتی که ناشی از رشادت های این بزرگ مرد تاریخ کشور در صحنه منطقه و بین الملل رخ داد بیان شد ازجمله اینکه یکی ازمهمترین دستاوردهای شهادت ایشان ایجاد مدیریت و نظم جدیدی در جهان و منطقه است.
درادامه این نشست  بیان شد که وحدت اجتماعی وملی  که با حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر پاک سردار به وجود آمد و موجبات حمایت ملت ها و گروه های مقاومت جهان، از مسیر شهید سلیمانی و اهدافی که ایشان دنبال می کردند رافراهم آورد، و به دنبال آن انتقامی که با موشک باران کردن پایگاه تروریستی آمریکا در عین الاسد توسط نیروهای سپاه برای اولین بار درجهان رخ داد، شجاعت و شهامت دیگر نیروهای مقاومت  در جهان را برانگیخت که می توانند در مقابل ظلم و جنایت آمریکا محکم بایستند و پاسخی قاطع و راسخ به زیاده خواهی های آنهابدهند.
متاسفانه به علت تهدیدها و ناامنی هایی که دراثر حضور آمریکا در منطقه به وجود آمده و همچنین بمنظور گرفتن انتقام خون حیات بخش سردار رشید اسلام شهیدحاج قاسم سلیمانی،  نیروهای پدافندی کشور در حالت جنگی و آماده باش صددرصد قرارداشتند که متاسفانه هواپیمای مسافربری اوکراینی به طورغیرعمد مورداصابت قرارگرفت و موجب سقوط وشهادت جمعی از هم وطنان و عده ای از اتباع خارجی شد.
درپایان دکتر اقبال شاکری عضوهیأت علمی دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هم وطن خاطرنشان کرد:تا زمانی که آمریکا در منطقه حضور دارد این ناامنی ها در سراسر منطقه وجود خواهد داشت.
وی تاکید کرد:اساتید دانشگاه های تهران  خواستار بیرون راندن نیروهای تروریستی آمریکا از منطقه شدند و با توجه به حضور سفیر انگلستان در آشوب های اطراف دانشگاه صنعتی امیرکبیر خواستار اخراج این عنصر نامطلوب از کشور شدند.
 دانشگاهیان یک بار دیگر ضمن ابراز همدردی و تسلیت به خانواده های معظم شهدای سقوط هواپیمای اوکراینی مخصوصا خانواده های داغدیده شهدای دانشجوی این سانحه, حمایت خود را از نیروهای مخلص و فداکار، علی الخصوص سردار حاجی زاده فرمانده محترم هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام داشته و خواستار بررسی دقیق حادثه موجود به دور از هرگونه فتنه گری و سواستفاده از عواطف عمومی در حادثه اخیر شدند.
 وی افزود :دانشگاهیان ابراز امیدواری کردند که به برکت خون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی این حاشیه ها و حوادث با تدبیر و اقدام بموقع مسئولین امر کنار زده و موجبات ترقی و رشد و ارتقاء کشور و نظام را فراهم آورند.