طلای مسابقات برنامه نویسی ACM ICPC

تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مسابقات برنامه نویسی ACM ICPC لاهور پاکستان به مدال طلا دست یافت .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، دکتر امین غیبی عضو هیات علمی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر و سرپرست تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود : تیم سه نفره دانشگاه موفق به کسب مدال طلادر این دوره از مسابقات شد و جواز حضور در مسابقات جهانی که مارس سال ۲۰۱۹ در کشور پرتغال برگزار می شود را پیداکرد .وی گفت : آقایان امیررضا پوراخوان ، محمدعرفان غلامیان ،و پارسا عبداللهی به مربی گری اقای رضا آشتیانی و سرپرستی دکتر امین غیبی عازم در مسابقات برنامه نویسی ACM ICPC پاکستان شرکت کردند.
غیبی افزود : مسابقات برنامه نویسی ACM ICPC هر ساله در کشورهای مختلف برگزار می شود و رقابت کنندگان در چند ساعت در کمترین زمان ممکن به بیشترین سوالات پاسخ می دهند و برگزیدگان این دوره از مسابقات به مسابقات جهانی راه می یابند.
سرپرست تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت : چهل و سومین دوره مسابقات جهانی برنامه نویسی ACM ICPC که به المپیک برنامه نویسی مشهور است، درسال جدید میلادی در کشور پرتغال برگزار می شود و برای رسیدن به این مسابقات بیش از ۵۰ هزار نفر از ۳ هزار دانشگاه در سراسر جهان به رقابت می پردازند.