بررسی راهکارهای رفع معضل منابع آبی

با برگزاری اولین جلسه شورای سیاستگذاری هم اندیشی سیاستگذاران منابع آب کشور، در خصوص راهکارهایی برای رفع مشکل تامین منابع آبی کشور بحث و تبادل نظر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر : اولین جلسه شورای سیاستگذاری هم اندیشی سیاستگذاران منابع آب کشور با حضور نمایندگان وزارتخانه‌های نیرو، جهاد کشاورزی و صنعت، معدن تجارت، سازمان حفاظت محیط زیست و شهرداری تهران در محل سالن همایش برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
در این جلسه علاوه بر بررسی راهکارهای شناسایی منابع آبی، در زمینه ارائه راهکارهای عملی برای حل معظلات منابع آب کشور بحث و تبادل نظر شد.
در این جلسه مقرر شد چهارمین نشست هم‌اندیشی سیاستگذاران منابع آب کشور در سه پنل تخصصی به میزبانی وزارت نیرو در اواخر اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ برگزار شود.
جلسه شورای سیاستگذاری از سوی مرکز تحقیقات مهندسی صنایع و بهره‌وری و دفتر توسعه پایدار دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با مشارکت کلیه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی در امر آب در ۳ دوره متوالی برگزار شده است.