کنفرانس سیستم های الکترونیک قدرت

کنفرانس بین المللی سیستمهای الکترونیک قدرت و محرکه های الکتریکی فردا در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.
سیستمهای الکترونیک قدرت و محرکه های الکتریکی برای نهمین دوره به منظور افزایش سطح دانش فنی و علمی در ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کنفرانس بین المللی «سیستم های الکترونیک قدرت و محرکه های الکتریکی (PEDSTC) طی هشت دوره در دانشگاههای برتر کشور به منظور افزایش سطح دانش علمی و فنی در زمینه سیستمهای الکترونیک قدرت و محرکه های الکتریکی، برگزار شده است.
این کنفرانس با مشارکت انجمن علمی الکترونیک قدرت ایران و انجمن بین المللی برق و الکترونیک(IEEE) ایران برگزار می شود.
«نمایه شدن تمام مقالات پذیرفته شده در وبگاه IEEEXplore »، « ارزیابی مقالات توسط کادر داوری متخصص شامل اعضای هیئت علمی دانشگاههای تراز اول داخلی و خارجی »، « تمرکز با رویکرد صنعتی و کاربردی بر مفاهیم الکترونیک قدرت، ماشینها و محرکه های الکتریکی »،« تمرکز بر سایر زمینه های وابسته، همچون ریزشبکه ها و شبکه های هوشمند و کیفیت توان »، « برگزاری کارگاهها، سخنرانیهای صنعتی، نمایشگاه جانبی، میزگرد، متخصصین و مدیران صنعت و بخشهای دولتی و خصوصی » از ویژگی های این کنفرانس به شمار می رود.
در این کنفرانس پروفسور Holtz از آلمان و حضور پروفسور Schanen از فرانسه سخنرانی خواهد کرد.
نشست تخصصی با عنوان «موانع توسعه ی داخلی در صنعت برق»، ۷ کارگاه تخصصی، هشت نشست و … از برنامه های این کنفرانس به شمار می روند.