بازدید مدیر کل دانشجویان غیر ایرانی وزارت

دکتر عبدالحمید علیزاده مدیر کل دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان از مرکز آموزش بین المللی زبان دانشگاه در ساختمان شماره ۲ پردیس بین الملل دانشگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیربازدید کردند .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر : در این دیدار که دکتر ابوالقاسم مسگرپور طوسی معاون امور بین الملل دانشگاه و مدیران و اساتید زبان فارسی حضور داشتند دکتر علیزاده از نزدیک از کلاسهای مرکز زبان فارسی بازدید نمود و در جریان نحوه تدریس زبان فارسی به دانشجویان غیر ایرانی قرار گرفت ایشان همچنین با اساتید و مربیان این مرکز به بحث و گفتگو نشست.
شایان ذکر است: مرکز آموزش بین المللی زبان دانشگاه صنعتی امیرکبیراز مهر ماه ۱۳۹۳ فعالیت خود را در ساختمان شماره ۲ پردیس بین الملل دانشگاه در خیابان البرز آغاز نموده است .
این مرکز مطابق استاندارد و شاخص های وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری تجهیز گردیده است تاکنون ۹ دوره آموزش زبان فارسی با حضور بیش از ۱۰۰ زبان آموز غیر ایرانی برگزار گردیده است که زبان آموزان در این مرکز ضمن استفاده از منابع درسی اختصاصی از همکاری اساتید مجرب و با سابقه بهره می گیرند
لازم به ذکر است تاکنون بیش از ۶ جلدکتاب آموزش زبان فارسی بر اساس استانداردهای تعیین شده توسط اساتید و مربیان این مرکز تالیف شده است .
شایان ذکر است بیش از ۲۰۰ دانشجوی غیر ایرانی از کشورهای سوئیس، ایتالیا، آلمان، فرانسه ،اندونزی ، هندوستان، افغانستان، پاکستان، نیجریه، یمن، لبنان، عراق، سوریه ،در دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشغول تحصیل هستند که این دانشگاه را به یک دانشگاه بین المللی تبدیل نموده است .