دکتر «حسین آفریده»؛ استاد نمونه کشوری

دکتر حسین آفریده عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان استاد نمونه کشور انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آیین تجلیل از اساتید نمونه کشوری یکشنبه ۱۵ بهمن ماه با حضور وزیر علوم در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.
در این مراسم از ۱۰ استاد نمونه کشوری از دانشگاه های مختلف کشور تقدیر شد.
در این مراسم دکتر حسین آفریده رئیس دانشکده مهندسی انرژی و فیزیک به عنوان استاد نمونه کشوری معرفی شد.
وی تاکنون استاد راهنمای تعداد۱۳۰پروژه پایان نامه دوره کارشناسی ارشد و ۵ مشاوره پروژه پایان نامه دوره کارشناسی ارشد را به اتمام رسانده است.
وی همچنین سرپرستی تعداد ۳۴ پروژه پایان نامه دوره دکتری تخصصی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دیگر دانشگاه های دولتی را به اتمام رسانده است.
این استاد نمونه کشوری تاکنون ۱۸۲ مقاله انگلیسی در مجلات آی اس آی و ۳۳ مقاله به زبان فارسی در مجلات مختلف منتشر کرده است.
همچنین وی دارای ۵۹ مقاله در کنفرانس های خارجی و ۱۹ مقاله در کنفرانس های داخلی داشته است.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای ۶ ثبت اختراع داخلی و خارجی است.
دکتر آفریده ۴ کتاب نیز تالیف کرده است.