استقبال ایده پردازان از دو رویداد ایده بازار

به علت استقبال چشمگیر ایده پردازان و فناوران و درخواست شرکت های دانش بنیان دانشگاه ها و موسسات برای تمدید مهلت ارسال ایده ها و فناوری ها به دو رویداد “صنعت حمل و نقل” و “فناوری سلامت”، دفتر ایده بازار دانشگاه صنعتی امیر کبیر اعلام کرد مهلت ارسال ایده ها و فناوری ها تا آخر دی ماه تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر :پیشتر پایان مهلت ارسال ایده به این رویدادها پانزده دی اعلام شده بود.
بنا بر اعلام دبیرخانه رویداد فناوری سلامت تا تاکنون ، نود ایده دریافت شده است.
دبیرخانه رویداد صنعت حمل و نقل هم اعلام کرد در حال حاضر بیش از هشتاد ایده دریافت کرده است.
قرار است ایده بازار فناوری سلامت ۲۴ و ۲۵ بهمن و ایده بازار صنعت حمل و نقل ۹ اسفند سالجاری و هر دو در تالار اجتماعات مرکزی دانشگاه امیرکبیر برگزار شود.
از پژوهش گران و ایده پردازان خواسته شده است ایده های خود را برای رویداد ایده بازار صنعت حمل و نقل در حوزه‌های تخصصی مخابرات و ناوبری، تجارت الکترونیک و اپلیکیشن، انرژی و محیط زیست، ایمنی، مدیریت بحران، زیرساخت و پدافند غیر عامل، به نشانی Transportation.ideasbazaar.ir و برای رویداد فناوری سلامت ایده های خود را در سه حوزه ی دارو، فناوری اطلاعات و رباتیک به آدرس www.Health.ideasbazaar.ir بفرستند.
مهلت ارسال ایده ها آخر دی ماه اعلام و تاکید شده است تمدید مجدد نخواهد شد.
رویداد ایده بازار صنعت حمل و نقل با همکاری شرکت صنایع الکترونیک ایران، شرکت صنایع الکترواپتیک ایران (صاایران) و دفتر ایده بازار امیرکبیر برگزار می شود. شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازیِ وزارت راه و شهرسازی و شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (ایران ایر) از جمله ی حامیان نخستین رویداد ایده بازار صنعت حمل و نقل هستند.
نخستین رویداد ایده بازار فناوری سلامت هم با مشارکت و همکاری دفتر ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود.