مسابقه دفاع ۳دقیقه ای از پایان‌نامه‌‎ها

مسابقه دفاع ۳دقیقه ای از پایان نامه های دانشجویی توسط معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد امیرکبیر برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مهدی ورسه ای از برگزاری دومین دوره مسابقات ملی دفاع ۳ دقیقه ای از پایان نامه های دانشجویی در تاریخ ۱۶ ام دی ماه که برای اولین بار در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود، خبر داد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر افزود: معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با همکاری سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، این مسابقه را در مرحله مقدماتی برگزار خواهد کرد که نفر اول این مسابقه، جواز حضور در مرحله نیمه نهایی را که در بهمن ماه سال جاری برگزاری می شود، خواهد داشت.
شایان ذکر است دومین دوره مسابقه دفاع ۳دقیقه ای از پایان نامه¬های دانشجویی توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی و با هدف تقویت مهارت های بیانی و فراگیر ساختن دستاوردهای پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در سطح کشور درحال برگزاری است که مرحله نهایی آن مصادف با اختتامیه هفدهمین جشنواره پایان نامه سال دانشجویی در سال ۹۷ برگزار خواهد شد.