برگزاری همایش کارآفرینان ۱۴۰۰

همایش کارآفرینان ۱۴۰۰ با حضور دانش آموختگان کارآفرین و موفق دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سیده مهرناز سادات اخوی دبیر همایش کارآفرینان ۱۴۰۰گفت: هدف از برگزاری این همایش معرفی توانمندی فارغ التحصیلان موفق این دانشگاه به دانشجویان و جامعه بوده است.
وی افزود: همچنین با برگزاری این همایش سعی داشتیم تا زمینه ارتباط دانشجویان با کارآفرینان موفق فراهم شود.
دبیر همایش کارآفرینان ۱۴۰۰ تاکید کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر کارآفرینان موفق زیادی دارد و در اولین همایش مهندس محمدمهدی فنایی بنیانگذار و رئیس هیات مدیره شرکت های گروه کویر و مدیران پلی تکنیکی شرکت سفرهای علی بابا، مجید حسینی نژاد (بنیانگذار و رئیس هیات مدیره)، نیما قاضی (بنیانگذار و مدیرعامل) و توحید علی اشرفی(مدیر بازاریابی) حضور دارند.
سادات اخوی اظهار داشت: در این همایش از کارآفرین موفق و نامداری که در زمینه رشته تحصیلی خود دستاوردهای ملی و بین المللی بدست آورده اند و از کارآفرینان پیشتازی که در حوزه ای متفاوت از رشته تحصیلی خود در دانشگاه پلی تکنیک فعالیت می نمایند دعوت شده است.