هفتمین کنگرۀ بین­ المللی رنگ و پوشش

مشروح مراسم افتتاحیه:
رئیس دانشگاه خبر داد؛
سازماندهی پژوهشکده و دانشکده های دانشگاه امیرکبیر در قالب پردیس های تخصصی

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بنا داریم ۱۶ دانشکده و ۲۴ پژوهشکده دانشگاه صنعتی امیرکبیر را در قالب پردیس های تخصصی سازماندهی کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم افتتاحیه هفتمین کنگرۀ بین­ المللی رنگ و پوشش (ICCC 2017) اظهار کرد: امیدوار هستیم این نشست به نتایج خوبی برسد تا کشور از نتایج آن بهره مند شود.
وی اظهار کرد: اهمیت موضوع خوردگی زیاد است و جلسات زیادی با صنایع و بخش هی مختلف در این زمینه داشتیم؛ خوردگی در اسکله؛ خوردگی در بتن، خوردگی در لوله های نفتی مطرح است از این رو در هر بخش موضوع خوردگی مهم است.
وی با بیان اینکه به قدری موضوع خوردگی اهمیت دارد که می تواند ضرر و زیان به اقتصاد کشور وارد کند، خاطر نشان کرد: مبحث خوردگی از موضوعات بین رشته ای است که باید برای آن اهمیت قائل شد.
معتمدی با بیان اینکه گرایشات بین رشته ای به همه بخش ها ورود پیدا می کند، بیان داشت: در این دانشگاه تصمیم گرفته شد که مبحث خوردگی به عنوان یک موضوع بین رشته ای فعالیت کند به طوریکه با همه دانشکده ها و پژوهشکده های دانشگاه در ارتباط باشد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: هماهنگی در این حوزه ضروری است. ما در ایران در بحث خوردگی ضعیف هستیم؛ اکنون ادغام تکنولوژیها در بحث های مختلف دردنیا مطرح شده و ضرورت آن به خوبی حس می شود.
به گفته معتمدی، دانشگاهها و پژوهشکده های ما در کشور که به صورت جداگانه عمل می کنند کمتر دیده می شود
وی با بیان اینکه از دوسال گذشته اصلاح ساختار در این خصوص را شروع کردیم، گفت:تقویت رشته های بین رشته ای یکی از اقدامات ما به شمار می رود؛ باید با روشی بتوانیم کنار هم با هماهنگی و هم افزایی و بهره وری بیشتر حرکت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه ۶۰-۷۰ دانشگاه دنیا را با ضوابط مختلف در این زمینه بررسی کردیم تا از تجربه دنیا استفاده کنیم، افزود: از سوی دیگر نیازها و قوانین کشور را در نظر گرفته ایم و ان شا الله در جلسه هیات امنای بعدی نهایی شود تا دانشکده ها و پژوهشکده های دانشگاه را ساماندهی کنیم.
به گفته وی،بنا داریم ۱۶ دانشکده و ۲۴ پژوهشکده دانشگاه صنعتی امیرکبیر را در قالب پردیس های تخصصی سازماندهی کنیم. البته در عین کار به نواقصی برخورد می کنیم که باید انها را اصلاح کنیم تا پردیس های تخصصی شکل بگیرند.
وی گفت: در حال حاضر پردیس تخصصی که تشکیل شده حوزه های پلیمر، مهندسی شیمی، نفت و مواد یا متالورژی را در کنار هم قرار می دهد؛ اینها در عین حال که کارشان را انجام می دهند هماهنگی و بهره وری بیشتری دارند.خوردگی به این پردیس ارتباط دارد.

—————
ضرورت کاهش زمان انجام تحقیقات و داشتن دیدگاه اقتصادی
رئیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ تاکید داشت: برای کاربردی شدن تحقیقات لازم است زمان انجام آنرا کوتاه کنیم و با دیدگاه اقتصادی آنرا انجام دهیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ؛ دکتر ناصر محمدی رئیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ در هفتمین کنگرۀ بین­ المللی رنگ و پوشش (ICCC 2017) اظهار کرد: برگزاری چنین برنامه می تواند مغتنم باشد که متخصصان در این حوزه گرد هم بیایند و با افراد جدید در این حوزه آشنا شویم.
وی افزود: این کنگره می تواند فرصت مغتنمی برای تبادل نظر، ایده پردازی و بررسی راهکارهای تحقق دستاوردهای تحقیقاتی در تولیدات صنعتی باشد.
وی ادامه داد: اینکه ما بتوانیم دستاوردهای تحقیقاتمان را در سرمایه مختلف در قالب محصولات مختلف عرضه کنیم مورد نیاز کشور است.
وی تاکید داشت: البته که زمانبندی تحقیقات نیز مهم است و باید بتواینم تحقیقات را در مدت زمان کوتاهی به نتیجه برسانیم.
وی افزود: اگراینگونه موارد را در نظر بگیریم تحقیقات می تواند به شکل موثر تری در اختیار صنعت قرار بگیرد.