کسب مقام سوم مسابقات تنیس روی میز

مسابقات تنیس روی میز کارکنان و اساتید دانشگاه های منطقه یک ورزش کشور ۲۱ الی آذرماه ۲۲به میزبانی دانشگاه علم وصنعت با شرکت ۱۲ تیم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر :این مسابقات در دو قسمت تیمی و انفرادی انجام شد که در رقابت های تیمی در دوره مقدماتی به شیوه دوره ای در چهار گروه برگزار شد.
مقام های اول و دوم جداول به مرحله نهایی راه یافتند که در این مرحله هشت تیم برتر بصورت حذفی رقابت نمودند که در نهایت پس از انجام ۱۹ مسابقه تیم های برتر معرفی شدند.
گفتنی است : دانشگاه علم وصنعت مقام اول ، دانشگاه خوارزمی مقام دوم و دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تربیت مدرس مقام سوم مشترک کسب کردند.
مسابقات انفرادی نیز با شرکت ۳۲ بازیکن به شیوه حذفی انجام گرفت پس از انجام ۳۱ مسابقه آقای سعید خانی از دانشگاه صنعتی امیر کبیر موفق به کسب مقام سوم این دوره از مسابقات گردید.