کسب رتبه اول پژوهش های کاربردی نوزدهمین جشنوارہ جوان خوارزمی توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر

دانشجویان دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) رتبه اول پژوهش های کاربردی را در نوزدهمین جشنواره جوان خوارزمی کسب کردند .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، پروژه  «طراحی و ساخت دستگاه آزمونگر محفظه احتراق توربین گاز» در نوزدهمین جشنواره جوان خوارزمی در بخش دانش پژوهان و فناوران، موفق به کسب مقام اول در بخش پزوهش های کاربردی شد.
گفتنی است مجری این طرح آقای مسعود عیدی عطارزاده به راهنمایی آقای دکتر صادق تابع جماعت وبا همکاری آقایان بنیامین کنکاشور، محمدمهدی بالزده، امیرحسین عظیمی، سید محمدرضا سادات اخوی و مجید آقایاری به سرانجام رسیده است .