نخستین ایده بازار تخصصی در صنعت حمل و نقل

نخستین ایده بازار تخصصی در صنعت حمل و نقل در روز چهارشنبه ۹ اسفندماه سال جاری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این رویداد با همکاری شرکت صنایع الکترونیک ایران و دفتر ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با حمایت شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی برگزار می شود.
محورهای رویداد در شش بخش مخابرات و ناوبری، تجارت الکترونیک و اپلیکیشن، انرژی و محیط زیست، زیرساخت، ایمنی و مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در حوزه حمل و نقل است.
علاقه مندان به ویژه دانشجویان، محققین و اساتید می توانند با ارائه ایده های خود در زمینه های مورد اشاره به آدرس سایت رویداد به نشانی Transportation.ideasbazaar.ir در این رویداد مهم مشارکت کنند. نحوه ثبت نام و ارسال ایده ها در این سایت توضیح داده شده است.
برای صاحبان ایده ها و فناوری های دریافتی که پس از دو مرحله داوری، منتخب می شوند، دوره آموزشی نحوه ارائه ایده برگزار و در نهایت ۸ تا ۱۰ ایده برای ارائه در روز اصلی رویداد انتخاب خواهند شد.
درکمتر از یک ماه که پذیرش ایده ها آغاز شده است تاکنون بیش از ده ایده به دبیرخانه برگزاری رویداد رسیده و دریافت ایده ها همچنان ادامه دارد. علاقه مندان تا پانزدهم دی ماه فرصت دارند ایده های خود را ارسال کنند.
شرکت صنایع الکترونیک ایران و شرکت صنایع الکترواپتیک ایران (صاایران) به عنوان مراکز علمی مهندسی مهم و معتبر کشور در زمینه توسعه و ارائه فناوری های نوین، و دفتر ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان یکی از پیشگامان زیست بوم توسعه کارآفرینی تلاش دارند با همکاری مشترک و از طریق حمایت از صاحبان ایده، موجبات پیشرفت صنعت حمل و نقل کشور را به عنوان یکی از پشتیبانان پیشرفت علم و فناوری و ارتقاء سطح زندگی و خدمت رسانی به شهروندان فراهم آورند.
مزایای مشارکت در نخستین رویداد ایده بازار صنعت حمل و نقل:
– ارائه جوایز نقدی به سه ایده پرداز برتر به انتخاب هیات داوران، شامل ۳ سکه تمام بهار آزادی به مقام اول، ۲ سکه به مقام دوم و ۱ سکه به مقام سوم،

– حمایت از طرح های دارای قابلیت تجاری سازی با مشارکت صاایران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر جهت توسعه طرح های ایده تا دستیابی به حداقل محصول قابل پذیرش شامل تامین محل کار، منابع مالی، ارائه مشاوره و …،

– حمایت از توسعه طرح ایده های منتخب تا دستیابی به حداقل محصول قابل پذیرش در قالب طرح های جایگزین خدمت سربازی (ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی)،

– سرمایه گذاری برای توسعه و ارائه محصولات به بازار ( ویژه ایده هایی که بند ۲ یا ۳ را با موفقیت سپری نمایند)،

– ارتباط پایدار با ایده پردازان در جهت تجاری سازی محصولات،

– حمایت از توسعه ایده ها جهت ارائه در بازارهای جهانی در صورت برخوردار بودن از ویژگی لازم.