۷ دانشگاه ایرانی از جمله «دانشگاه صنعتی امیرکبیر» در جمع ۵۰۰ مؤسسه برتر دنیا

بر پایه ویرایش ۲۰۱۸ «مؤسسه آموزش عالی تایمز» که در سال ۲۰۱۷ منتشر شده است، هفت مؤسسه ایرانی توانسته‌اند از جمله «دانشگاه صنعتی امیرکبیر» در فهرست ۵۰۰ موسسه برتر جهان در حوزه مهندسی و فناوری جای گیرند.
بر پایه ویرایش ۲۰۱۸ «مؤسسه آموزش عالی تایمز» که در سال ۲۰۱۷ منتشر شده است، هفت مؤسسه ایرانی توانسته‌اند در فهرست ۵۰۰ موسسه برتر جهان در حوزه مهندسی و فناوری جای گیرند.
نظام رتبه‌بندی تایمز افزون بر رتبه‌بندی فراگیر مؤسسه‌ها آنها را بر پایه حوزه‌های موضوعی گوناگون رتبه‌بندی می‌کند و در ویرایش جدید ۲۰۱۸ این مؤسسه، هفت مؤسسه ایرانی توانسته‌اند در فهرست ۵۰۰ مؤسسه برتر جهان در حوزه مهندسی و فناوری جای گیرند.
بر همین اساس، دانشگاه‌های صنعتی نوشیروانی بابل، تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، گیلان، صنعتی اصفهان و تبریز در میان ۵۰۰ مؤسسه برتر جهان در حوزه مهندسی و فناوری هستند.
افزون بر این، این مؤسسه‌ها توانسته‌اند در موضوع‌های مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی شیمی و مهندسی عمومی جایگاهی جهانی به دست آورند.
شرط ورود مؤسسه‌ها به گام ارزیابی رتبه‌بندی «موسسه آموزش عالی تایمز» داشتن دست‌کم ۵۰۰ مقاله در پنج سال گذشته است.
همچنین باید دست‌کم چهار درصد اعضای هیات علمی مؤسسه‌ها در حوزه مهندسی و فناوری باشند تا در نظام رتبه‌بندی «مؤسسه آموزش عالی تایمز» ارزیابی شوند.
رتبه‌بندی جهانی آموزش عالی «تایمز»، مؤسسه‌های پیشرو دنیا را در حوزه مهندسی و فناوری در پنج شاخص آموزش (۳۰ درصد)، پژوهش (۳۰ درصد)، استنادها (۲۷٫۵ درصد)، چشم‌انداز جهانی (۷٫۵ درصد)، و درآمدهای صنعتی (۵ درصد)، بر پایه ۱۳ سنجه کمی ارزیابی می‌کند.